Epi-Care mobile

Tryghed
- også når du er mobil

Epilepsi-alarm uden begrænsninger

Epi-Care mobile er forbundet til en app på en smartphone, som hele tiden analyserer sensorens bevægelser.

Hvis Epi-Care mobile genkender et epileptisk anfald, sender den straks et alarmkald via telefonen. I en medfølgende sms oplyses samtidigt GPS-koordinaterne for, hvor brugeren befinder sig under anfaldet.

Epi-Care mobile virker på tonisk-kloniske anfald.

Epi-Care mobile epilepsialarm kombinerer moderne smartphones med vores klinisk testede Epi-Care teknologi. Den virker overalt, hvor din smartphone får signal.

Hvis du vil læse et hurtigt overblik over den kliniske test, har vi skrevet en dansk artikel om resultaterne og forskningen her.

Din lokale Kommune kan i nogle tilfælde bevilge en alarm som et hjælpemiddel efter servicelovens §112. Læs mere om bevilling af hjælpemidler her

Vi leverer Epi-Care mobile med en Motorola Moto C Plus. Den telefon er særligt optimeret til at køre Epi-Care mobile. Vi anbefaler ikke, at du bruger din egen telefon.

Epi-Care mobile leveres uden SIM-kort.

 
 
Det er nemt at indstille Epi-Care mobile. Det sker på telefonen. Kan du bruge en smartphone, vil det være let og naturligt at indstille Epi-Care mobile.

1: Indtast forskellige telefonnumre

Hvis det primære telefonnummer er optaget, ringer alarmen videre til backup-nummeret.

Epilepsi-alarmen er let at bære. Den har samme vægt og størrelse som et armbåndsur. En diskret alarm, som ikke forhindrer nogle bevægelser.

2: Sensoren genkender anfald

Sensoren bæres som et ur. Den skelner mellem tonisk-kloniske epileptiske anfald og almindelige bevægelser.

Epi-Care Mobile er den epilepsialarm, der giver flest oplysninger. Den sender alarmkald, og en sms med GPS koordinater, så det er let af finde en person efter et epileptisk anfald.

3: Alarmen ringer automatisk

Alarmen sender også GPS-koordinater, så man hurtigt kan se hvor brugeren er under anfaldet.

 
Designet til unge og voksne, der lever et aktivt liv, trods epilepsi. Epi-Care mobile installeres som en app på en smartphone, og kan tages med overalt.

En epilepsialarm der er skabt til smartphone

Epi-Care mobile armbåndssensor kommunikerer trådløst med den medfølgende smartphone. Du kan lægge telefonen fra dig, så længe der ikke er længere end 10-15 meter mellem armbåndssensor og telefon. Med Epi-Care mobile er du sikker på at anfald ikke overses, også når du er udenfor.
Epi-Care mobile giver dig bevægelsesfrihed.

 
Epi-Care mobile er beskyttelse imod Epileptiske anfald, som du kan tage med overalt. Sensoren i armbåndet registerer tonisk-kloniske anfald, og giver automatisk alarm.

App'en advarer, hvis der opstår fejl

Sikkerheden er prioriteret højt med Epi-Care mobile.
App'en sender en sms besked til omsorgspersonens telefon, når armbåndet eller App-telefonen trænger til opladning. Der sendes også sms besked, hvis armbåndet bringes udenfor rækkevidde af App-telefonen. Epi-Care mobile kan indstilles til at give brugeren mulighed for at standse en eventuel falsk alarm før opkald til omsorgspersonen igangsættes.

Epi-Care mobile har som øvrige Epi-Care epilepsialarmer indbygget log, som dokumenterer anfald med dato og tidspunkt. Fra App’en kan en liste med anfaldsdata sendes pr. email til pårørende, læge eller lignende.

 
Vi kan leverer Epi-Care mobile med en smartphone, så du har en telefon dedikeret til at overvåge epileptiske anfald.

GPS- Position sikrer hurtig hjælp

Epi-Care mobile giver mere selvstændighed og frihed til mennesker med epilepsi. Når et epileptisk anfald udløser alarmen, sender Epi-Care mobile GPS-koordinater. Derfor kan du føle dig tryg på skovturen eller den spontane tur i Brugsen. Dine pårørende vil altid få et kort med den position du havde da alarmen blev udløst.

 
Fleksibel beskyttelse for mennesker med epilepsi. Armbåndet er let at bruge og vejer ikke mere end et armbåndur

Alarmen skifter alarmnummer når du flytter dig

Epi-Care mobile er tilpasset til at den epilepsiramte kan bo flere steder. Med funktionen "lokationer" i App’en er det muligt at have forskellige opkaldsnumre, afhængig af hvor man befinder sig. F.eks kan man indgive et lokalt alarmnummer på hverdage i egen bolig eller institution, og et andet i weekender f.eks. hos mor og far.
App telefonen finder selv ud af, hvem den skal ringe til afhængig af, hvor den er.

 

 
Epi-Care mobile, har både et alarmnummer og et backup nummer. Alarmen kan også skifte mellem numre, afhænding af hvor det epileptiske anfald opstår

Gør nattevagten enkel

På Epi-Care mobile kan du indstille forskellige alarmnumre til dag og nat. Hvis en institution har forskellige medarbejdere på arbejde om dagen og natten, behøver man ikke at skifte telefonnummer hver aften. Med Epi-Care mobile skifter alarmen automatisk til nattevagtens telefonnummer, når klokken har passeret et fastlagt klokkeslet.

 

Komplet video-brugsanvisning

Du har adgang til vores brugsanvisning, der bruger video, tekst og billeder til at vise hvordan Epi-Care mobile virker. Det er en effektiv hjælp til et plejecenter, der skal undervise deres medarbejdere i at bruge alarmen, eller enkeltpersoner der hurtigt vil sættes ind i alle funktioner.

Vores undervisningsmateriale ligger på nettet, så det bliver aldrig væk og kan bruges af alle.


Epi-Care mobile

Opdager Tonisk-Kloniske epileptiske anfald

Udviklet til voksne og børn fra 10 år og opefter

Virker både om dagen og under søvn

Klinisk testet

Smartphone

Motorola Moto C Plus medfølger

Du bør ikke bruge din egen telefon

SIM-kort medfølger ikke

Sensor

Virker indenfor en rækkevidde af 10-15 meter fra telefonen.

Vejer ca. 15 gram

Kan tages med i brusebad. IP35 

Leveres med silikone sports-urrem

Batteri

24 timers batteritid

Indbygget genopladeligt batteri

Ladetid på ca. 1 time

Epi-Care mobile er CE-mærket og opfylder kravene i det europæiske direktiv for medicinsk udstyr af første klasse (93/42/EØF)
Epi-Care mobile er optaget på socialstyrelsens hjælpemiddelbase, med nummeret 109858
Danish-Care-Epi-Care-mobile-750.png

Jeg vil gerne købe Epi-Care mobile

Danish Care Technology har ikke en webshop, men du kan let og hurtigt bestille produktet ved enten at ringe til 58500565 eller jje@danishcare.dk. Vi sælger både til institutioner og private.

Vi har åbent mellem 08:30 og 16:00 på hverdage.

Klinisk testet

Epi-Care mobile er klinisk testet. Det betyder, at alarmens effekt er blevet undersøgt på mennesker der faktisk har epilepsi.
Den videnskabelige godkendelse betyder meget for Danish Care Technology. Derfor er vores alarmer de mest testede der findes.

  • 144 personer har deltaget i de kliniske test af Epi-Care free og Epi-Care mobile.

  • Epi-Care teknologien er både testet under EEG-scanning og gennem interviews med langtidsbrugere i "Den virkelige verden".

  • Testene af udført at Europas førende behandlingssteder: Epilepsihospitalet Filadelfia, Rigshospitalet og det tyske Epilepsie-zentrum Bethel.

Begge test fastslår at Epi-Care free og Epi-Care mobile er vigtige hjælpemiddel til mennesker med tonisk-klonisk anfald. Undersøgelserne blev offentliggjort i det internationale videnskabelige tidsskrift "Epilepsia".

Detection of generalized tonic–clonic seizures by a wireless wrist accelerometer: A prospective, multicenter study (2013)

"In this prospective, multicenter study we showed that a commercially available wireless wrist accelerometer sensor detects Generalized Tonic-Clonic Seizures with a high sensitivity (90%) and a low rate of false alarms"

Link til det videnskabelige tidskrift Epilepsia (Engelsk)

User-based evaluation of applicability and usability of a wearable accelerometer device for detecting bilateral tonic–clonic seizures: A field study (2018)

"The median sensitivity (90%) and false alarm rate (0.1/d) were similar to what had been determined in Epilepsy Monitoring Unit. Patients and caregivers were overall satisfied with the device"

Link til det videnskabelige tidskrift Epilepsia (Engelsk)

 

Har du spørgsmål til Epi-Care mobile

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål, enten via mail eller telefon. Vi svarer indenfor 24 timer.

Må vi behandle dit spørgsmål? *
Vi kan ikke behandle spørgsmål om din sundhed uden dit samtykke. Vi har tavshedspligt og deler aldrig dine data med andre. Læs mere om vores databeskyttelse her

Bestillinger

Du kan foretage en bestilling ved at benytte kontaktformularen. Du kan også ringe til 58500565 mellem 08:30 og 16:00 på hverdage.

Du kan se mere om hvordan du bestiller Epi-Care mobile her 
 
Du kan vores postadresse på vores kontakt-side

Brugsanvisninger

Download manualen til Epi-Care mobile

Oversættelse

Denne tekst findes også på:

Tysk: Epi-Care mobile

Engelsk: Epi-Care mobile